Διαθέσιμα γατάκια

Για πρώτη φορά,φέτος υποδεχτήκαμε τα γατάκια της μπλε αρκουδίτσας μας,BoBo!Αποφασίσαμε ο πρώτος έρωτας της ΒοΒο μας να είναι ο Σείριος.Ο Σείριος ζει στην Ιταλία,στο εκτροφείο Quadzilla's, της φίλης μας,Elisa,την οποία ευχαριστούμε για τη γενναιοδωρία της. Οι λόγοι για την απόφασή μας, πολλοί:ο Σείριος είναι ένας γάτος "παλαιού τύπου",μεγαλόσωμος,αλλά ταυτόχρονα με εξαιρετικό προφίλ και υπέροχο τρίγωνο.Ήδη οκτώ ετών,με επανειλημμένες άψογες εξετάσεις υγείας,εκπληκτική παρουσία σε εκθέσεις μορφολογίας,κάτοχος τίτλου Supreme Champion, και Distinguished Variety Merit,μπαμπάς μικρών με θαυμάσια μορφολογία στο παρελθόν,και χαρακτήρα διαμάντι.Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Σείριο     εδώ. Εντυπωσιακό...βιογραφικό,που ταιριάζει γάντι στη ΒοΒο μας.Η ίδια είναι μια στιβαρή Νορβηγικού Δάσους,με ίσιο προφίλ,δυνατό σαγόνι,άγρια ματιά όπως ορίζει το πρότυπο της φυλής, και τον πιο γλυκό χαρακτήρα που έχουμε συναντήσει σε γάτα.

Υπάρχει μόνο μια τελευταία πριγκήπισσα διαθέσιμη για υιοθεσία από αυτό το εξαιρετικό ζευγάρι,η πανέμορφη GR*Elvenstar's Callisto μας!Η Καλλιστώ είναι ένα γατάκι πολύ τρυφερό και εκδηλωτικό,αγαπά τις αγκαλιές και την αλληλεπίδραση με τον άνθρωπό της. Θέλει να συμμετέχει σε οτιδήποτε κάνουμε και αγαπημένο της χόμπυ είναι να βλέπει μαζί μας ταινίες στον καναπέ.Είναι παιχνιδιάρα και λατρεύει να φροντίζει τα μικρότερα γατάκια της οικογένειας.Είναι ήδη πολύ μεγαλόσωμη για την ηλικία της,σε ηλικία οκτώ μηνών φτάνει σχεδόν τα τέσσερα κιλά!Αν σας ενδιαφέρει η Καλλιστώ μας,μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας.

Ημερομηνία γέννησης: 21/05/2019

Και οι δύο γονείς είναι εξετασμένοι και αρνητικοί σε FeLV, FIV, PKD,HCM,GSD IV,PK-def

Available: Το γατάκι δεν έχει βρει ακόμη την ιδανική οικογένεια.Αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας, e-mail,ή τηλεφώνου.

Option: Υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για το γατάκι, αλλά δεν έχει ακόμη αποφασιστεί σίγουρα ποια θα είναι η μελλοντική του οικογένεια. Αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας, e-mail,ή τηλεφώνου.

Promised: Το γατάκι έχει ήδη βρει τη μελλοντική του οικογένεια, και θα μετακομίσει μαζί της όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία.

Ένα γατάκι από το εκτροφείο μας :

  • είναι τουλάχιστον 12 εβδομάδων όταν μετακομίζει με τη νέα του οικογένεια

  • είναι επίσημα καταγεγραμμένο και έχει pedigree από τη Felis Beligica-FIFe

  • υιοθετείται με συμβόλαιο υιοθεσίας

  • είναι επανειλημμένα εμβολιασμένο και αποπαρασιτωμένο (ενδο και εξωπαράσιτα)

  • έχει ηλεκτρονική σήμανση (microchip)

  • έχει βιβλιάριο ή/και διαβατήριο

  • διαθέτει αντίγραφα των εξετάσεων των γονέων (εργαστηριακές και DNA)

  

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δε δίνουμε για υιοθεσία γατάκια μας σε άτομα που γνωρίζουμε μόνο μέσω διαδικτύου,και δεν αποστέλλουμε ασυνόδευτα γατάκια.Μπορείτε φυσικά να μας στείλετε ένα εισαγωγικό e-mail με κάποιες πληροφορίες για εσάς,την οικογένειά σας,και το χώρο σας,αλλά είναι απαραίτητη προϋπόθεση να γνωριστούμε από κοντά ώστε να αποφασίσουμε αν το γατάκι είναι κατάλληλο για εσάς,κι εσείς κατάλληλοι για το γατάκι. :-)

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τη διαδικασία υιοθεσίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ κι εδώ.