Διαθέσιμα γατάκια

Γέννα "Ελληνικό Μέλι"

Για το πρώτο ραντεβού της Αμάλθειάς μας, διαλέξαμε έναν Ιταλό γόη με παρουσιαστικό λύγκα, τον εκπληκτικό Decepticon.

Ο Dece ζει στην Αθήνα,στο εκτροφείο Theodor's, και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο μου, Γιώργο, που  επέτρεψε στον πρίγκηπά του να συναντήσει την όμορφη Αμάλθειά μας. Ο Dece είναι ένας γάτος με εντυπωσιακή ανάπτυξη,αν και μόλις ενός έτους και μερικών μηνών.Μακρύς κορμός, ψηλά πόδια, πολύ μακριά ουρά, μεγάλα αυτιά, ίσιο προφίλ, δυνατό σαγόνι και εξαιρετικό τρίγωνο στο πρόσωπο. Η ματιά του είναι ίδια με ενός άγριου αιλουροειδούς, που μόλις ξεπρόβαλε από το δάσος.Ο χαρακτήρας του είναι ονειρεμένος, αποζητά συνεχώς τις αγκαλιές και τα χάδια,είναι ένα τεράστιο λούτρινο! Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τον Decepticon εδώ.

Η Αμάλθειά μας γεννήθηκε στα χέρια μας,και εξελίχθηκε σε μια υπέροχη Νορβηγικού Δάσους,με γεροδεμένο σώμα, δυνατά πόδια, πολύ καλή ποιότητα τριχώματος,με μια μελένια απόχρωση που λατρεύουμε, καλοσχηματισμένο τρίγωνο στο πρόσωπο,ίσιο προφίλ,και πράσινα, αμυγδαλωτά μάτια. Είναι μια πολύ διακριτική παρουσία, μια χαμηλών τόνων, ευγενική γάτα, που εκτιμά την ηρεμία και την ησυχία. Είναι η πρώτη φορά που έχουμε γατάκια από αυτό το ζευγάρι,και φαίνονται ήδη υπέροχα.Ανυπομονούμε να τα δούμε να εξελίσσονται! 

Ημερομηνία γέννησης: 28/07/2020

Και οι δύο γονείς είναι εξετασμένοι και αρνητικοί σε FeLV, FIV, PKD,HCM,GSD IV,PK-def

Available: Το γατάκι δεν έχει βρει ακόμη την ιδανική οικογένεια.Αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας, e-mail,ή τηλεφώνου.

Option: Υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για το γατάκι, αλλά δεν έχει ακόμη αποφασιστεί σίγουρα ποια θα είναι η μελλοντική του οικογένεια. Αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας, e-mail,ή τηλεφώνου.

Promised: Το γατάκι έχει ήδη βρει τη μελλοντική του οικογένεια, και θα μετακομίσει μαζί της όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία.

Ένα γατάκι από το εκτροφείο μας :

  • είναι τουλάχιστον 12 εβδομάδων όταν μετακομίζει με τη νέα του οικογένεια

  • είναι επίσημα καταγεγραμμένο και έχει pedigree από τη Felis Beligica-FIFe

  • υιοθετείται με συμβόλαιο υιοθεσίας

  • είναι επανειλημμένα εμβολιασμένο και αποπαρασιτωμένο (ενδο και εξωπαράσιτα)

  • έχει ηλεκτρονική σήμανση (microchip)

  • έχει βιβλιάριο ή/και διαβατήριο

  • διαθέτει αντίγραφα των εξετάσεων των γονέων (εργαστηριακές και DNA)

  

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δε δίνουμε για υιοθεσία γατάκια μας σε άτομα που γνωρίζουμε μόνο μέσω διαδικτύου,και δεν αποστέλλουμε ασυνόδευτα γατάκια.Μπορείτε φυσικά να μας στείλετε ένα εισαγωγικό e-mail με κάποιες πληροφορίες για εσάς,την οικογένειά σας,και το χώρο σας,αλλά είναι απαραίτητη προϋπόθεση να γνωριστούμε από κοντά ώστε να αποφασίσουμε αν το γατάκι είναι κατάλληλο για εσάς,κι εσείς κατάλληλοι για το γατάκι. :-)

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τη διαδικασία υιοθεσίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ κι εδώ.

© Copyright Antoniou Dora