Μελλοντικά σχέδια

Άνοιξη 2020

Φέτος την άνοιξη περιμένουμε λύγκες-μινιατούρες από ένα ονειρεμένο ζευγάρι!Η Winnie μας συνάντησε το γοητευτικό Dece,κι αν όλα πάνε καλά,αναμένουμε με αγωνία τα υπέροχα μικρά τους προς το τέλος του Απρίλη.

Ο Dece είναι ένας γάτος με εντυπωσιακή ανάπτυξη,αν και μόλις ενός έτους και μερικών μηνών.Μακρύς κορμός, ψηλά πόδια, πολύ μακριά ουρά, μεγάλα αυτιά, ίσιο προφίλ, δυνατό σαγόνι και εξαιρετικό τρίγωνο στο πρόσωπο. Ο χαρακτήρας του είναι ονειρεμένος, αποζητά συνεχώς τις αγκαλιές και τα χάδια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο μου, Γιώργο, που επέτρεψε στον πρίγκηπά του να συναντήσει τη Winnie μας. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τον Decepticon εδώ.

Η Winnie μας είναι μια πολύ στιβαρή βασίλισσα,με γεροδεμένο σώμα, πλούσιο τρίχωμα, φαρδύ κεφάλι και πολύ δυνατό σαγόνι. Λατρεύει τους ανθρώπους,ακόμη κι αν δεν τους έχει ξαναδεί ποτέ. Η Winnie μας έχει πολλές παλαιού τύπου γάτες στο γενεαλογικό της χάρτη, και ελπίζουμε τα δικά της, κλασικά γονίδια να συμπληρώσουν το μοντέρνο τύπο του Dece, ώστε να προκύψουν μικρά που θα συνδυάζουν τα καλύτερα και από τους δύο γονείς τους. Σε αναμονή λοιπόν!

Αναμενόμενα χρώματα:

Αρσενικά γατάκια: Μαύρα ραβδωτά,με λευκό ή χωρίς, μαύρα,  ασπρόμαυρα. Aν ο Dece είναι φορέας γονιδίου dilute, μπλε ραβδωτά, με λευκό ή χωρίς, μπλε, μπλε με λευκό.

Θηλυκά γατάκια: Μαύρα ραβδωτά,με λευκό ή χωρίς, μαύρα,  ασπρόμαυρα. Aν ο Dece είναι φορέας γονιδίου dilute, μπλε ραβδωτά, με λευκό ή χωρίς, μπλε, μπλε με λευκό.